Cine este tânărul care a creat lanţul românesc de restaurante care se luptă cu giganţii KFC şi McDonald’s

Postat la 15 ianuarie 2023 21245 afişări

Cine este tânărul care a creat lanţul românesc de restaurante care se luptă cu giganţii KFC şi McDonald’s

#avocatinantreprenoriat #dinsuceavaintoatatara #ghidatdepasiuni

Încă din perioada studiilor la drept, Ştefan Mandachi a fost pasionat de filme şi antreprenoriat – iar până acum a dat curs ambelor sale pasiuni. A dezvoltat lanţul de restaurante în regim de franciză Spartan, care concurează acum cu lanţuri de fast-food internaţionale şi  deţine şi un hotel, Mandachi Hotel & Spa.

În ceea ce priveşte cinematografia, a lansat un film axat pe nevoia unei mai bune infrastructuri în România – „30 de ani şi 15 minute” şi înregistrează constant podcasturi despre antreprenoriat. Ştefan Mandachi a înfiinţat şi Asociaţia „Fundaţia umanitară Jeni Mandachi”, în scopul ajutării oamenilor şi animalelor aflate în suferinţă.

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.