LIVE: ZF REAL ESTATE by Storia.ro - Pariul pe turismul românesc

Cine este Sarah Hurwitz, femeia care îi scrie lui Michelle Obama discursurile devenite etalon în lume

Postat la 31 iulie 2016 398 afişări

Cine este Sarah Hurwitz, femeia care îi scrie lui Michelle Obama discursurile devenite etalon în lume

Atunci când Sarah Hurwitz se aşază în faţa laptopului, îşi pune căştile în urechi şi încearcă să îşi imagineze vocea lui Michelle Obama care îi sună în minte şi care îi spune: „Nu, tranziţia aia e nepotrivită” sau „Suntem pregătiţi să spunem povestea asta într-un mod care să îi onoreze pe aceşti oameni?”

Hurwitz, cea care îi scrie Primei Doamne speech-urile, se află în serviciul familiei Obama de opt ani, iar pentru Michelle Obama exclusiv, de aproape şapte ani. Cele două au lucrat atât de aproape împreună, încât fiecare cuvânt pe care Prima Doamnă a SUA l-a rostit în public, a fost scris sau editat de Sarah Hurwitz, scrie The Washington Post.

În timp ce lucrez pentru ea acum, încerc să îi editez discursul cu ajutorul vocii ei care îmi răsună în minte, pentru că mi-a dat atât de multe feedback-uri în ultimii ani şi pentru că a fost foarte fermă cu privire la ceea ce vrea”, a declarat Hurwitz printre picături, la cafeneaua Penn Quarter, aflată la două blocuri distanţă de Casa Albă.

Hurwitz, 38 de ani, este absolventă a Facultăţii de Drept de la Harvard şi membră a staff-ului Obama încă de la început, fiind una dintre puţinele persoane care au rămas alături de familia prezidenţială la Casa Albă, după campania electorală din 2008.

Iniţial, Sarah Hurwitz a început ca şef de campanie al lui Hillary Clinton, fiind editorul principal al discursurilor sale. La două zile după ce Clinton şi-a recunoscut înfrângerea din 2008, echipa Obama a recrutat-o pe Hurwitz şi i-a oferit un job.

Citiţi mai multe pe www.zf.ro

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.