Cine este prima femeie care îşi anunţă candidatura la prezidenţialele din iarnă. Din ce formaţiune vine şi ce intenţii are

Postat la 10 iunie 2019 61 afişări

Cine este prima femeie care îşi anunţă candidatura la prezidenţialele din iarnă. Din ce formaţiune vine şi ce intenţii are

Ramona Ioana Bruynseels, preşedintele ales al Biroului Executiv, este candidatul umaniştilor la alegerile prezidenţiale, este decizia luată sâmbătă în congresul Partidului Puterii Umaniste.

„În perioada următoare voi face cunoscute priorităţile candidaturii mele. Vor fi teme concrete, necesare, fără populisme, fără excese. Va fi o candidatură fără minciuni, fără promisiuni neacoperite. O candidatură cinstită!” Aşa că, în ciuda lui „nu se poate” pe care l-am auzit deja şoptit în jurul meu şi îl intuiesc în privirile multora, eu Ramona Ioana Bruynseels… sau, dacă preferaţi, simplu, Ramona Ioana… accept cu încredere nominalizarea dumneavoastră. Îmi asum zâmbetele condescendente ale analiştilor, ale reprezentanţilor marilor partide şi ale celor care se vor întreba „al cui om sunt eu” – pentru că ei nu pot concepe că există şi conştiinte libere. Parteneriate principale, nu compromisuri imorale! Fiecare întelege cu propria masură", declarat Ramona Ioana Bruynseels, candidatul la alegerile prezidenţiale în cadrul Congresului.

"Politica, aşa cum o ştim din ultimii 30 de ani, se schimbă. S-a schimbat deja. Numai eternii noştri bărbaţi politici nu se schimbă. Ametiţi de înălţimea demnităţilor publice, negociindu-şi principiile „fără hoţie” la masă cu cei la care strigă „hoţii”, dorm în funcţii şi se visează nemuritori. Dar noi, România care munceşte, care învaţă, care merge la corporaţie sau la propriul business cu trotineta electrică şi casca pe cap, care se grăbeşte seara să-şi ia copiii de la grădiniţă sau care a muncit 40 de ani şi nu primeşte pensii speciale, România reală… s-a trezit!” a mai declarat Ramona Ioana Bruynseels.

Cititi mai multe pe www.zf.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
candidatura,
anunt,
formatiune,
iarna

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.