Cine este noul director general al Citi România

Autor: Ioana Mihai-Andrei Postat la 13 decembrie 2017 165 afişări

Citi anunţă numirea lui Ivan Vrhel în poziţia de director general al Citi România, păstrându-şi în acelaşi timp şi responsabilităţile curente ca director al diviziei Citi Commercial Bank dedicată clienţilor intreprinderi mici şi mijlocii.

Cine este noul director general al Citi România

În noul său rol, Ivan Vrhel va fi responsabil de elaborarea şi implementarea strategiei locale a băncii, precum şi de asigurarea unui management eficient al riscurilor şi controalelor. De asemenea, Ivan Vrhel va coordona relaţiile băncii cu clienţii săi corporativi, cu cei din sectorul public, cu autorităţile de reglementare şi cu instituţiile guvernamentale. În poziţia de director general, Ivan Vrhel îi va raporta lui Kevin A. Murray, director regional pentru Europa Centrală (Bulgaria, Cehia, Ungaria, România, Slovacia) şi CEO al Citi Ungaria.

Ivan Vrhel şi-a început cariera în cadrul Citi Cehia în anul 2004 ca management associate, unde ulterior a ocupat o serie de poziţii de management, iar în anul 2014 s-a mutat în România pentru a prelua rolul de director al diviziei locale Citi Commercial Bank. Ivan Vrhel este absolvent al Universităţii Caroline din Praga, specializarea studii economice şi are o diplomă de masterat în economie, specializarea bănci şi pieţe de capital, în cadrul aceleaşi universităţi. 

Ivan Vrhel îl înlocuieşte pe Tibor Pandi, care, după şapte ani la conducerea Citi România, a preluat rolul de CEO al Citi Thailanda. 

Numirea este supusă aprobării autorităţilor de reglementare şi supraveghere competente.

Citi deţine 200 de milioane de conturi de clienţi în peste 160 de ţări din întreaga lume. La nivel global, Citi oferă persoanelor fizice, companiilor, guvernelor şi instituţiilor o gamă largă de produse şi servicii financiare, inclusiv credite şi servicii bancare pentru persoane fizice, corporate şi investment banking, servicii pentru valori mobiliare şi de gestionare a lichidităţilor precum şi soluţii de wealth management.

Citi este prezentă în România din anul 1996 şi furnizează produse şi servicii financiare companiilor locale şi multinaţionale, intreprinderilor mici si mijlocii, instituţiilor guvernamentale şi organizaţiilor non-profit.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
citi,
romania,
director general,
numire

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.