Cine este Nelu Iordache, “regele asfaltului” cu două contracte reziliate în câteva zile şi percheziţii de la procurorii anticorupţie

Postat la 29 noiembrie 2012 55 afişări

Nelu Iordache, omul de afaceri care controlează constructorul Romstrade şi operatorul aerian low-cost Blue Air, a intrat în liga mare a “regilor asfaltului” în 2007, când afacerile companiei Romstrade din Giurgiu au ajuns aproape de pragul de 200 de milioane de euro, după ce cu un an înainte business-ul era de doar 18,5 milioane de euro.

Personaj discret, care nu a dat decât un singur interviu de-a lungul timpului, Nelu Iordache a câştigat, prin intermediul Romstrade, unele dintre cele mai importante contracte de drumuri din România. Contractele cele mai "productive" au fost cele pentru reabilitarea drumurilor naţionale şi a străzilor din oraşe precum Bucureşti, Deva sau Girugiu, iar ulterior compania a câştigat contracte de lărgire a unor tronsoane din şoseaua de centură a Capitalei, potrivit datelor ZF.

Mai multe pe zf.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/cine-este-nelu-iordache-regele-asfaltului-cu-doua-contracte-reziliate-in-cateva-zile-si-perchezitii-de-la-procurorii-anticoruptie-10357141
10357141
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.