Cine este Murat Büyükerk, cel care conduce operaţiunile Arctic în România

Postat la 15 martie 2024 79 afişări

Cine este Murat Büyükerk, cel care conduce operaţiunile Arctic în România

100 Cei mai admiraţi CEO din România - 061. Murat Büyükerk, CEO, Arctic

Murat Büyükerk lucrează în cadrul companiei multinaţionale de electrocasnice Arçelik de peste trei decenii, şi a preluat conducerea operaţiunilor Arctic în ianuarie 2018. El are o expertiză amplă în management, achiziţii şi supply chain, marketing, management de produs, planificare de afaceri, precum şi vânzări internaţionale, deţinând diferite funcţii de conducere în aceste domenii.

Murat Büyükerk a coordonat cu succes activitatea de brand a companiei şi a gestionat eficient echipe în peste 100 de ţări din Europa, Asia, Balcani, Orientul Apropiat şi Mijlociu, Regiunea Golfului şi Africa. Înainte de a prelua conducerea Arctic, a fost international regional sales director al Arçelik, poziţie din care a coordonat lansarea unei varietăţi de produse şi tehnologii de top care au susţinut creşterea globală a grupului. De asemenea, a fost vicepreşedinte de vânzări al Grundig (Germania). Printre hobby-urile sale se numără călătoriile, golful şi trabucurile. În România, destinaţiile sale favorite sunt Transfăgărăşanul şi Transalpina, dar şi Delta Dunării.

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.