Cine este Letizia Ortiz, o fostă jurnalistă care a devenit regina Spaniei

Postat la 19 iunie 2014 40 afişări

Noua regină a Spaniei, Letizia, o fostă jurnalistă fără origini nobile, şi-a impus stilul modern şi a adus o notă de strălucire familiei regale spaniole, dar fără să reuşească să-i seducă pe spanioli, care-i reproşează că este prea rece.

Cine este Letizia Ortiz, o fostă jurnalistă care a devenit regina Spaniei

 Caracterizată drept o persoană drăguţă, activă, spontană, Letizia Ortiz Rocasolano, născută la 15 septembrie 1972 la Oviedo, a împrospătat imaginea familiei regale spaniole. "Doña Letizia i-a deschis mintea lui Don Felipe", îi spunea un membru al familiei sale biografului britanic Andrew Morton.

Născută într-o familiei obişnuită - mama este infirmieră, iar tatăl său este jurnalist, tânăra era deja divorţată când l-a cunoscut pe Felipe, moştenitorul coroanei Spaniei şi prinţ de Asturia, în 2002.

Relaţia lor a început în primăvara lui 2003, însă a fost ţinută secret până la anunţul oficial al logodnei, câteva luni mai târziu, în noiembrie.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
spania,
jurnalista,
regina,
familie,
regal,
impunere,
nota,
racire
/actualitate/cine-este-letizia-ortiz-o-fosta-jurnalista-care-a-devenit-regina-spaniei-12791201
12791201
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.