Cine erau clienţii super bogaţi pe care îi păzea românul ucis la Londra. Preţurile pentru petrecerea extravagantă

Autor: Andra Stroe Postat la 03 ianuarie 2019 23933 afişări

Tudor Simionov, un român în vârstă de 33 de ani, a fost ucis în noaptea de Anul Nou în urma unei altercaţii cu un grup de intruşi care încercau să intre la petrecerea exclusivistă unde acesta lucra ca bodyguard.

Cine erau clienţii super bogaţi pe care îi păzea românul ucis la Londra. Preţurile pentru petrecerea extravagantă

Când a văzut că doi colegi au intrat în conflict cu nişte bărbaţi, bărbatul le-a sărit în ajutor. El a fost însă înjunghiat în piept cu un cuţit, şi a murit la scurt timp după atac. Una din fetele angajate ca hostess şi alţi doi colegi au fost grav răniţi. Atacul a avut loc în jurul orei 5:30 am. Românul lucra ca bodyguard la o petrecere privată, unde erau strânşi prinţi arabi şi alte persoane sus-puse.

Petrecerea, organizată conform unor surse, de către un fost condamnat pentru fraudă, pe nume Davenport, în vârstă de 53 de ani, într-un cartier bogat al Londrei, era una exclusivistă, pentru o masă invitaţii având de plătit între 1.500-2.000 de lire. Un vecin, citat de Daily Mail, a spus că „fete îmbrăcate în haine sexy şi lenjerie au intrat şi au ieşit toată noaptea.

Arăta ca un eveniment cu o tematică sexuală. Tocuri înalte, corsete şi aşa mai departe." Avocatul lui Davenport, Sanjay Panesar, a susţinut că petrecerea nu a fost organizată de clientul său, dar recunoaşte că nu ştia dacă acesta se afla acolo. Oricum, o a doua sursă a spus că „petrecerea din strada Park Lane a fost organizată de Davenport. A adus o mulţime de escorte de lux, iar o mare parte din vechii lui clienţi erau prezenţi.”

Managerul clubului, Leroy Rose, în vârstă de 25 de ani, a încercat să îi salveze viaţa lui Simionov, dar a spus că bărbatul a supravieţuit în jur de un minut după ce a fost înjunghiat în piept. „L-am văzut venind înăuntru. Era în costum şi era acoperit de sânge. Nu avea vesta de protecţie. Am văzut sânge ţâşnindu-i din piept. L-am tras în spate, am apucat un prosop şi am presat rana. Nu a putut să scoată niciun cuvânt, cred că era în stare de şoc. A mai supravieţuit doar un minut. A fost înjunghiat în mijlocul pieptului. Este un erou, a murit încercând să-şi salveze colegii. A bătut în jur de nouă tipi singur”, a povestit Rose, citat de Daily Mail.

Doi dintre bodyguarzi, împreună cu o femeie care a lucrat la masa de rezervare a locurilor, au fost de asemenea înjunghiaţi. Rose a mai spus: „Este un loc în care vin clienţi de top, oameni cu o mulţime de bani.”

 

Un bărbat de 26 de ani suspectat că are legătură cu atacul a fost arestat şi se află în prezent în custodia poliţiei londoneze. 

Katarina Petran, în vârstă de 36 de ani, o prietenă apropiată a iubitei lui Simionov, a spus că acesta a decis să lucreze în noaptea de revelion după ce i s-a oferit 400 de lire, adică mai mult decât dublul sumei pe care o câştiga în mod obişnuit. De asemenea, ea spune că Simionov i-a povestit că o masă la eveniment costa între 1.500 şi 2.000 de lire.

„Tudor a început să lucreze în cluburi şi petreceri exclusiviste imediat ce a ajuns în Londra. Avea deja experienţă ca bodyguard de pe vremea când lucra în Bucureşti.”

Cuplul se mutase în Londra anul trecut în luna octombrie, şi plănuiau să îşi întemeieze o familie. „A fost cu adevărat un om bun. Eram fericiţi împreună şi ne doream să avem copii împreună", a declarat Mădălina, iubita lui Simionov, citată de Evening Standard.

 

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
petrecere,
londra,
roman,
ucidere,
clienti

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.