Cine are demnitatea cea mai mare când e scuipat. Perlele politice ale săptămânii

Postat la 31 mai 2014 69 afişări

"Această doamnă, de care nu a auzit nimeni inainte de a fi soţia lui Crin Antonescu, pentru că nu făcuse nimic notabil, a deschis, în sfârşit, gura pentru a spune ceva. Şi am descoperit de ce nu o lăsase nimeni să apară pe undeva, să afle lumea de ea. Pentru că e îngustă (...) Ea rostogoleşte partidul de la ALDE către PPE, după cum rostogoleşte purcica dovleacul" - Lia Olguţa Vasilescu (PSD), primarul Craiovei, despre Adina Vălean (PNL)

Cine are demnitatea cea mai mare când e scuipat. Perlele politice ale săptămânii

"Să ştiţi, d-le premier, că ştim cât de zdrobitoare a fost înfrângerea şi la PSD, chiar şi fără fraudă electorală" - Mihai-Răzvan Ungureanu (Forţa Civică)

"Este o lichea şi un om lipsit de substanţă şi prezenţă politică serioasă. Nu mai are credit nici în PNL, nici în societate. Cu aceasta a luat sfârşit drumul său de om în politică" - Ion Iliescu (PSD) despre Crin Antonescu

"Voi merge înainte pe drumul catre Cotroceni până la capăt, mandatat de 140.000 de pedelişti şi de sutele de mii de suporteri care mi-au arătat încrederea" - Cătălin Predoiu (PDL)

"Dl. Băsescu are demnitatea mai mare, a fost scuipat şi apoi a depus plângere. Deci îi poate reprezenta la PPE" - premierul Victor Ponta despre Antonescu, Blaga şi Ungureanu, care "s-au tot scuipat, iar acum se pupă"

"Privind în urmă, nu pot să nu mă gândesc la faptul că am luat decizia corectă atunci când am decis să nu candidez ca independent. S-a dovedit acum că o eventuală intrare a mea în competiţia electorală ar fi aruncat PMP sub pragul de 5%" - Elena Băsescu (PMP)

"PSD, cu electoratul lui captiv pe care-l ştim cu toţii care este, a reuşit să se impună, să învingă nepăsarea, indiferenţa unui electorat care a preferat să stea acasă sau să facă plajă decât să voteze" - Ioan Oltean (PDL)

"Ştiu, sau cel puţin consider, că sunt cel mai puternic candidat pe care dreapta l-ar putea avea" - Crin Antonescu, liderul PNL

""Pregătit sunt. Cred că am experienţa politică, administrativă, am fost membru în atâtea guverne, şi pe zone diferite, sigur, legate de administraţie" - Vasile Blaga, liderul PDL

Urmărește Business Magazin

/actualitate/cine-are-demnitatea-cea-mai-mare-cand-e-scuipat-perlele-politice-ale-saptamanii-12668191
12668191
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.