Conferinţa "Mediafax Talks about Energy" - ediţia a XI-a: PRINCIPALELE DECLARAŢII

Postat la 30 mai 2014 21 afişări

Ministrul delegat pentru Energie, Răzvan Nicolescu, preşedintele ANRE, Niculae Havrileţ, directorul general al Bursei de Valori, Ludwik Sobolewski, au participat, vineri, alături de importanţi jucători pe piaţa energiei, la conferinţa "Mediafax Talks about Energy" - ediţia a XI-a.

Conferinţa "Mediafax Talks about Energy" - ediţia a XI-a: PRINCIPALELE DECLARAŢII

 UPDATE: Electrica a anunţat vineri Bursa de la Londra despre intenţia de listare

Compania Electrica SA, controlată de stat, a lansat în dimineaţa zilei de vineri, la Bursa din Londra, intenţia de a se lista, a declarat ministrul delegat pentru Energie, Răzvan Nicolescu, în conferinţa "Mediafax talks about Energy".

"Electrica ar putea fi cea mai mare listare pe piaţa de capital românească. Este o companie cu performanţă şi perspective financiare foarte bune, are o marjă de profit comparabilă cu a celorlalţi distribuitori. Este un business sigur, garantat, poate fi o investiţie foarte bună care se face într-un anume context regional. Sper că va fi un success", a spus Nicolescu.

UPDATE România ar putea produce în 2019 mai multă energie şi gaze decât consumă

România are posibilitatea ca în a doua jumătate a anului 2019 să producă mai multă energie şi gaze decât consumă, intrând astfel în rândul primelor trei ţări europene din acest punct de vedere, a declarat vineri ministrul delegat pentru Energie, Răzvan Nicolescu.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/conferinta-mediafax-talks-about-energy-editia-a-xi-a-principalele-declaratii-12667442
12667442
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.