Cine a comandat flori în valoare de 5.000 de euro

Postat la 18 decembrie 2013 79 afişări

În preajma sărbătorilor oamenii sunt dispuşi să ofere cadouri scumpe şi inedite. Nu se uită la bani când e vorba de cineva drag şi scot din portofel chiar 5.000 de euro pentru un aranjament floral.

Cine a comandat flori în valoare de 5.000 de euro

O comandată de acest fel a fost făcută  de un producător internaţional de echipamente pentru organizarea de evenimente. Mai mult decât atât, compania a cumpărat 12 urşi din flori, cu dimensiunea de 60 de centimetri şi şase urşi din flori cu dimensiunea de peste un metru. Urşii au fost dăruiţi partenerilor companiei în semn de mulţumire pentru buna colaborare de anul acesta.

Pentru realizarea celor 18 urşi din flori au fost utilizate 2.500 de fire de crizanteme albe şi 450 de trandafiri roşii. Urşii din flori au fost realizaţi prin tehnici speciale de către o echipă formată din 6 specialişti, pe suporţi formaţi din 500 de cărămizi de burete floral, florile rezistând până la 14 zile. Echipa a lucrat aproximativ 22 de ore pentru a putea livra această comandă, însă rezultatele au fost pe măsură, clientul fiind extrem de mulţumit.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
flori,
ursi,
valoare,
cadouri,
companie
/actualitate/cine-a-comandat-flori-in-valoare-de-5-000-de-euro-11784306
11784306
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.