Cinci milioane de români vor face cumpărături de Black Friday

Autor: Ioana Matei Postat la 19 noiembrie 2014 50 afişări

Cinci milioane de români vor face cumpărături de Black Friday

Peste cinci milioane de români vor face cumpărături de Black, adică aproximativ 1 din 2 români cu acces la internet potrivit reprezentanţilor integratorului de plăţi online  PayU.

PayU a investit aproximativ 500.000 de euro începând cu luna septembrie anul trecut pentru pregătirea Black Friday. În urma acestor investiţii, atât capacitatea de procesare, cât şi infrastructura de securitate au fost ajustate pentru a acomoda volumul mare de comenzi.

Cei mai importanti retaileri din Romania s-au pregatit in acest an cu reduceri care merg pana la 90% atat in segmentul electro-IT cat si in alte categorii de produse populare, cum ar fi moda, produse de infrumusetare, home-deco, carti si altele.

PayU Romania furnizeaza servicii financiare integrate intr-o platforma de plati online, integrand 15 metode de plata pentru retaileri preceum Altex, Arsis, Carrefour Online, Domo, elefant.ro, eMag, F64, Fashion Days, Flanco, ID Sarrieri, PC Garage sau Miniprix. 

Urmărește Business Magazin

/actualitate/cinci-milioane-de-romani-vor-face-cumparaturi-de-black-friday-13595387
13595387
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.