Cîmpeanu: Elevii din clasele terminale să meargă la şcoală în efectiv complet şi în scenariul roşu

Autor: Cosmin Pirv Postat la 23 aprilie 2021 41 afişări

Ministrul Educaţiei Sorin Cîmpeanu vrea ca elevii din clasele terminale să meargă la şcoală în efectiv complet chiar şi în scenariul roşu.

Cîmpeanu: Elevii din clasele terminale să meargă la şcoală în efectiv complet şi în scenariul roşu

„O solicitare este aceea de renunţare a condiţiei de înjumătăţire a efectivelor din clasele terminale în şcolile care se află în scenariul roşu”, a spus ministrul la Aleph News.

Acesta a precizat că această propunere este justificată de apropierea examenelor naţionale şi se bazează pe respectarea condiţiilor de siguranţă sanitară în şcolile din România.

Sorin Cîmpeanu a mai anunţat că numărul cazurilor de Covid din şcoli este mai mic decât cel înregistrat la restul populaţiei.

„Atâta devreme cât şcoala s-a derulat cu prezenţă fizică înaintea vacanţei de primăvară, Ministerul Educaţiei a monitorizat permanent numărul de îmbolnăviri din şcoli. Acesta este de 10 ori mai mic decât media generală la nivelul populaţiei”, a mai declarat ministrul Educaţiei.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
sorin cîmpeanu,
elevi,
şcoală

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.