China: Unul dintre primii pacienţi bolnavi de Covid-19 din Wuhan s-a vindecat

Postat la 22 martie 2020 111 afişări

China: Unul dintre primii pacienţi bolnavi de Covid-19 din Wuhan s-a vindecat

Unul dintre primele pacienţi infectaţi cu noul tip de coronavirus din China, SARS-CoV-2, s-a recuperat. Este vorba despre o vânzătoare dintr-o piaţă de fructe de mare, în vârstă de 57 de ani, care a învins virusul şi este acum sănătoasă şi acasă, scrie Daily Mail.

Unul dintre primii bolnavi de coronavirus identificaţi a reuşit să se întoarcă acasă după ce şi-a revenit complet şi a fost externat.

Wei Guixian a contactat virusul în piaţa Huanan din Wuhan, în 10 decembrie.

Wei crede acum că este posibil să fi fost infectată cu noul coronavirus prin intermediul toaletei pe care a folosit-o împreună cu alţi vânzători la piaţă.

Ea a spus că vânzătorii de pe ambele părţi ale standului ei au ajuns bolnavi de Covid-19, precum şi una dintre fiicele sale, nepoata ei şi soţul nepoatei sale.

De asemenea, Wei a spus că „mult mai puţini oameni ar fi murit” în China, dacă guvernul ar fi acţionat mai devreme.

Citiţi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
china,
bolnavi,
pacienti

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.