China cere FedEx o explicaţie adecvată asupra refuzului de a expedia produse Huawei

Postat la 24 iunie 2019 116 afişări

Ministerul de Externe al Chinei a declarat, luni, că FedEx Corp ar trebui să ofere o explicaţie adecvată, după ce compania şi-a cerut scuze pentru refuzul de a expedia un telefon Huawei Technologies din Marea Britanie în Statele Unite, scrie Reuters.

China cere FedEx o explicaţie adecvată asupra refuzului de a expedia produse Huawei

Purtătorul de cuvânt al ministerului, Geng Shuang, a declarat, la un post de ştiri din Beijing, că aşteaptă o explicaţie din partea companiei americane, FedEx, în privinţa refuzului de a presta serviciul de exediere pentru produsul Huawei.

FedEx şi-a prezentat scuzele, explicând că a fost o "eroare operaţională" după ce PC Magazine, o revistă americană de calculatoare, a anunţat, vineri, că FedEx a refuzat să livreze telefonul.

Citiţi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
refuz,
huawei,
china,
produse,
companie,
declaratii

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.