Cezar Preda a demisionat din funcţiile din PDL: Mă pot lupta cu Ponta, Udrea, dar nu cu colegii mei

Postat la 05 februarie 2014 61 afişări

Deputatul PDL Cezar Preda a anunţat, miercuri, că demisionează din funcţiile de vicepreşedinte al PDL la nivel naţional şi de preşedinte al PDL Buzău, spunând că a luat decizia după ce a fost criticat în partid pentru afirmaţiile sale potrivit cărora "PDL a creat un monstru numit USL".

Cezar Preda a demisionat din funcţiile din PDL: Mă pot lupta cu Ponta, Udrea, dar nu cu colegii mei

 Anterior, surse democrat-liberale au declarat pentru MEDIAFAX că seputatul PDL Cezar Preda va demisiona din funcţiile de vicepreşedinte la nivel central al PDL şi de preşedinte al organizaţiei Buzău a formaţiunii.

ŞTIRE ÎN CURS DE ACTUALUZARE

Lider PDL Buzău: Am vorbit cu Cezar Preda, sper să se răzgândească, demisia lui ar fi o pierdere

Prim-vicepreşedintele PDL Buzău, Raul Florescu, a declarat, miercuri, pentru cprespondentul MEDIAFAX, că a discutat cu Cezar Preda despre o eventuală demisie a acestuia din funcţiile deţinute în partid, dar că "nu este nimic oficial".

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/cezar-preda-a-demisionat-din-functiile-din-pdl-ma-pot-lupta-cu-ponta-udrea-dar-nu-cu-colegii-mei-12024580
12024580
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.