LIVE: ZF REAL ESTATE by Storia.ro - Pariul pe turismul românesc

Certificatul verde revine. Ce spune Florin Cîţu: ”Ar putea fi votat în două-trei zile”

Autor: Gabriel Pecheanu Postat la 23 decembrie 2021 332 afişări

Certificatul verde revine. Ce spune Florin Cîţu: ”Ar putea fi votat în două-trei zile”

Preşedintele PNL, Florin Cîţu, nu este de acord cu angajarea răspunderii Guvernului pentru adoptarea certificatului verde la locul de muncă. El afirmă că este de preferat aprobarea unui proiect de lege în Parlament, care ar putea fi adoptat „în două-trei zile”.

„Discuţia despre asumarea răspunderii nu a existat în coaliţie. Eu nu pot să comentez aşa ceva. Noi preferăm varianta de a avea un proiect de lege în Parlamentul României, transparent, dezbătut în comisii pentru a elimina orice element care să pună sub semnul întrebării acest certificat. Sunt şanse foarte mari să treacă în acest an”, spune Florin Cîţu.

El apreciază că proiectul de lege ar putea fi votat „în două-trei zile”, în condiţiile în care actuala coaliţie de guvernare are în Parlament o majoritate de 70%.

Referitor la proiectul ministrului Sănătăţii, Alexandru Rafila, Cîţu spună că i-a cerut lui Nelu Tătaru părerea.

De asemenea, Florin Cîţu afirmă că este de acord cu acordarea a 15 teste gratuite „dacă sunt şi pentru angajaţii de la stat, şi pentru cei din privat”.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
cîţu,
cetrtificat verde,
proiect de lege

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.