Cererea de urmărire penală în cazul Tăriceanu, trimisă de ministrul Justiţiei procurorului general

Autor: Cosmin Pirv Postat la 13 ianuarie 2021 61 afişări

Ministrul Justiţiei, Stelian Ion, i-a transmis miercuri procurorului general al Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie cererea de urmărire penală formulată de preşedintele Klaus Iohannis cu privire la Călin Popescu-Tăriceanu.

Cererea de urmărire penală în cazul Tăriceanu, trimisă de ministrul Justiţiei procurorului general

„Astăzi, 13 ianuarie 2021, domnul Stelian Ion, ministrul Justiţiei, i-a transmis procurorului general al Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie cererea de urmărire penală formulată de Preşedintele României, privindu-l pe domnul Călin-Constantin-Anton Popescu-Tăriceanu, fost Prim-ministru, pentru faptele ce fac obiectul dosarului nr. 668/P/2019 al Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie – Direcţia Naţională Anticorupţie”, a anunţat miercuri Ministerul Justiţiei.

Anterior, preşedintele Klaus Iohannis a transmis miercuri, ministrului Justiţiei cererea de urmărire penală a lui Călin-Constantin-Anton Popescu-Tăriceanu, în calitate de fost prim-ministru în perioada 29 decembrie 2004 – 22 decembrie 2008.

Călin Popescu-Tăriceanu e suspect de infracţiuni asimilate celor de corupţie, respectiv luare de mită.

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.