CEO-ul ING România şi-a anunţat plecarea din România. Care sunt motivele

Autor: Ioana Matei Postat la 25 aprilie 2019 86 afişări

CEO-ul ING România şi-a anunţat plecarea din România. Care sunt motivele

După un mandat de 7 ani ca CEO al ING Bank România, Michal Szczurek a fost numit director de retail în ING Asia, mandatul său începând cu data de 1 iulie 2019, potrivit unui comunicat de presă trimis astăzi de reprezentanţii băncii.

 „În acest an, ING Bank România sărbătoreşte 25 de ani şi asta mi-a permis să mă uit în urmă nu doar la cei 7 ani petrecuţi aici, ci la tot ce au creat oamenii din ING. Şi spun creat pentru că doar prin efortul şi dedicarea lor am ajuns a şasea bancă din România, fără achiziţii externe. ING România e mai mult decât un start-up de succes, care a crescut într-o bancă serioasă şi relevantă. Am schimbat viaţa românilor făcând bankingul mai accesibil, eficient şi prietenos, am economist timpul clienţilor şi simplificat efortul lor, reuşind într-adevar să îi susţinem să fie cu un pas înainte atât în viaţa profesională, cât şi în cea personală” – Michal Szczurek, CEO ING Bank Romania.

Szczurek are o carieră de peste 20 de ani în industria bancară, având un rol semnificativ în formarea celui mai mare fond de pensii din Polonia. Atunci când s-a alăturat grupului ING, a fost numit Director de Retail al ING Bank Polonia, şi, înainte de a fi numit la conducerea băncii din România, a fost Director de Retail al TMB Thailanda pentru trei ani, timp în care a transformat o bancă deţinută anterior de stat într-un business retail de succes.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
romania,
anunt,
ceo,
ing,
motive

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.