CEO-ul Airbnb a dezvăluit pentru prima dată după izbucnirea pandemiei care crede el că va fi viitorul turismului

Autor: Ioana Matei Postat la 26 iunie 2020 1481 afişări

CEO-ul Airbnb a dezvăluit pentru prima dată după izbucnirea pandemiei care crede el că va fi viitorul turismului

Poţi să petreci decenii întregi să construieşti un vis, iar lumea îl poate distruge cu ceva precum această pandemie generată de un virus necunoscut, scriu jurnaliştii de la Entrepreneur în deschiderea unui interviu cu CEO-ul Airbnb Brian Chesky.

„Ne-a luat 12 ani să construim Airbnb şi am pierdut aproape totul în 6 săptămâni”, a spus el într-un interviu cu CNBC, în care a dezvăluit că Airbnb urma să se listeze anul acesta.

Chesky a mai spus că Airbnb are un viitor ce nu poate fi prevăzut din cauza temerilor legate de pandemie care sunt experimentate în toată lumea. „Turismul aşa cum îl ştim noi s-a terminat. Nu vreau să spun că este finalul călătoriei, ci că mai degrabă modelul pe care îl ştim noi a murit şi nu se va întoarce. Ne vom reîntoarce spre maşinile noastre, vom conduce câţiva kilometri şi vom sta într-o casă.

CEO-ul a subliniat că cel puţin în Statele Unite Airbnb pare să îşi revină, deşi a precizat că nu îşi doresc să aibă „speranţe fale şi compania nu este în totalitate în afara pericolului.”

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.