Cele mai scumpe vacante de iarna din lume (GALERIE FOTO)

Autor: Anca Arsene-Barbulescu Postat la 25 ianuarie 2011 46 afişări

Pentru multi, o vacanta care intrece costuri de cateva mii de euro este doar un vis. Pentru milionari insa, atat costa in cel mai fericit caz doar o noapte de cazare.

Franta, Italia, Spania sau Austria sunt destul de des intalnite pe lista cu destinatii de vacanta a celor mai multi dintre cei care prefera sa mearga in concediu in afara granitelor tarii unde locuiesc. Mai ales in perioada rece, cand turistii fie cauta o partie buna pentru schi, fie incearca sa scape de vremea rea in locuri cu clima mai blanda. De obicei bugetul nu este foarte mare, iar punctele de atractie turistica sunt destule cat sa ocupe fara probleme o saptamana de vacanta.

Tot acolo isi petrec concediul si cei cu conturi bancare grase, dar nu oriunde, ci numai la hoteluri sau vile luxoase, care ajung sa coste cel putin cateva mii de euro pentru o singura zi. Este cazul hotelului President Wilson din Geneva, spre exemplu, unde apartamentul prezidential de la ultimul etaj costa nici mai mult, nici mai putin de 52.000 de dolari (38.500 de euro) pe noapte sau al Royal Villa situata in Grand Resort Lagonissi din Atena, unde tariful este de 50.000 de dolari (37.000 de euro), scrie Business Insider. Dar cel mai adesea, milionarii aleg castele din tari europene care pot fi inchiriate turistilor sau insule private unde sa nu fie deranjati de nimeni. Caz in care preturile urca si mai mult.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
vacante,
resorturi,
hoteluri,
scumpe,
cazare
/actualitate/cele-mai-scumpe-vacante-de-iarna-din-lume-galerie-foto-7918100
7918100
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.