Cele mai scumpe vacante: 61.000 € trei saptamani in Sardinia si 50.000 € luna de miere in Seychelles

Postat la 08 iulie 2011 16 afişări

Cazare la Burj al Arab, luxosul hotel de sapte stele din Dubai, croaziere de cateva saptamani, circuite de zece zile in Beijing, Macao sau Hong Kong, toate dupa un zbor cu avionul la business class urmat de transfer la hotel cu elicopter sau limuzina - asa arata cateva dintre vacantele de lux cumparate de romani in acest sezon.

Pentru astfel de vacante, turistii au platit cateva zeci de mii de euro, cel mai scump pa¬chet fiind vandut cu 61.000 de euro unei familii de cinci persoane.

"Au ales sa plece trei saptamani in Sar¬di¬nia si apoi in Franta, cu cazare la cele mai luxoase hote¬luri din zo¬na. Familia care a platit 61.000 de euro a ajuns in Sardinia dupa ce a zburat la busi¬ness class, iar la aeroport a fost asteptata de o limuzina", sustine Sorin Vaduvoiu, direc¬to¬rul executiv al agentiei de turism Perfect Tour, cu afaceri de 20,7 mil. euro anul trecut.

Cititi mai multe pe www.zf.roa

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
vacanta,
turism,
Sardinia,
Seychelles
/actualitate/cele-mai-scumpe-vacante-61-000-trei-saptamani-in-sardinia-si-50-000-luna-de-miere-in-seychelles-8463846
8463846
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.