Cele mai neobişnuite locaţii McDonald`s din lume – GALERIE FOTO

Autor: Matei Postat la 27 septembrie 2012 182 afişări

McDonald’s este una dintre mărcile cele mai răspândite din lume cu peste 33.000 de restaurante care servesc în jur de 68 de milioane de oameni din 119 ţări zilnic.

Din cele 33, 000 de restaurante, unele sunt adevărate monumente arhitecturale, cu exterioare unice şi neobişnuite. De la reinventarea unor clădiri vechi până la construcţii moderne, faţadele restaurantelor McDonalds sunt create în acord cu istoria oraşului în care se află.

O galerie completă cu 11,000 de fotografii ale locaţiilor McDonald's a fost publicată recent pe Flickr , iar siteultwistedsifter.com a realizat un top cu cele mai inedite dintre acestea

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
locaţii,
McDonald`s,
mancare
/actualitate/cele-mai-neobisnuite-locatii-mcdonald-s-din-lume-galerie-foto-10127720
10127720
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.