Cele mai luxoase centre de recuperare pentru celebrităţi (GALERIE FOTO)

Autor: Anca Arsene-Barbulescu Postat la 02 septembrie 2011 54 afişări

Vedete precum Lindsay Lohan, Matthew Perry sau Whitney Houston au ajuns de-a lungul timpului într-un centru de recuperare pentru a trata dependenţele de care suferă. Pentru astfel de clienţi au fost deschise cele mai luxoase centre de recuperare din lume.

Majoritatea centrelor de recuperare pentru oamenii cu bani se află pe coasta de vest a SUA, întâmplător sau nu în apropiere de Hollywood.

Recent însă, a fost inaugurat un astfel de centru şi pe coasta de est, în East Hampton.

Cele mai multe dintre centrele de recuperare de lux oferă servicii pentru tratarea dependenţelor, însă unele precum Passages pot însemna pentru celebrităţi un loc unde să se retragă departe de paparazzi şi să se relaxeze, să facă yoga sau să joace tenis.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
lux,
centre de recuperare,
celebrităţi
/actualitate/cele-mai-luxoase-centre-de-recuperare-pentru-celebritati-galerie-foto-8687165
8687165
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.