Cele mai frecvente capcane pentru turisti

Postat la 31 martie 2011 21 afişări

Turistul, prin definitie, este un personaj ce detine o suma de bani la el. Iar asta, din start, il face o tinta. Cei ce incearca sa profite de pe urma turistului se bazeaza, in primul rand, pe faptul ca acesta nu e informat si nici foarte atent, deoarece vacanta inseamna in primul rand relaxare. De aceea, va prezentam cateva din metodele prin care se incearca jecmanirea turistilor.

Franta este cea mai vizitata tara din lume, iar multi dintre turistii ce viziteaza Hexagonul aleg sa vada romanticul Paris. Acest numar mare de turisti este dublat, insa, de o populatie proportional numeroasa a celor ce vor sa profite de pe urma lor.

Una dintre metodele clasice de pacalire este cea a inelului de aur. Plimbandu-va pe stradutele pariziene, veti vedea cum o fata in haine saracacioase descopera, mergand in fata dumneavoastra, un inel. Bucuroasa, vi-l va arata, spunand ca e ziua ei norocoasa. In acest moment ar trebui sa o felicitati si sa mergeti mai departe. Altfel, fata va incerca sa va daruiasca inelul, spunand fie ca religia ei nu-i permite sa poarte bijuterii. Evident, apoi o sa va ceara o mica suma de bani ca sa se hraneasca. Daca ati facut greseala sa acceptati inelul (si sa-i dati bani), veti descoperi apoi ca este, desigur, doar o tinichea.

Cititi mai multe pe travel.descopera.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
turism,
capcane,
turisti,
pericole
/actualitate/cele-mai-frecvente-capcane-pentru-turisti-8117018
8117018
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.