Cele mai bine plătite meserii care nu necesită studii superioare

Postat la 19 iulie 2017 1694 afişări

Dacă nu ai timp sau bani pentru a urma cursurile unei facultăţi, nu te panica deoarece sunt destule meserii foarte bine plătite care nu necesită studii superioare, relatează TIME.

Cele mai bine plătite meserii care nu necesită studii superioare

Potrivit celor mai recente date emise de Biroul de Statistică în Muncă al Statelor Unite, iată câteva dintre cele mai bine plătite meserii din lume care nu necesită o diplomă de studii superioare:

1. Controlor de trafic aerian

Această meserie presupune monitorizarea aeronavelor şi este considerată una dintre cele mai stresante meserii din lume din cauza responsabilităţii enorme. În mod normal, pentru a obţine un post de controlor de trafic aerian nu ai nevoie de studii superioare şi nici de experienţă anterioară în acest domeniu, însă pentru a obţine un astfel de post vei fi supus mai multor serii de teste. Anual, un controlor de trafic aerian câştigă în medie aproximativ 120.000 de dolari.

Vezi continuarea pe www.zf.ro

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.