Blue Air lansează o nouă rută. Vezi unde poti zbura cu 170 de lei

Postat la 18 iulie 2017 610 afişări

Blue Air, cea mai mare companie aeriană cu capital privat românesc, lansează o nouă rută, din Cluj-Napoca către Tel Aviv, primul zbor fiind programat pe 19 octombrie. Zborurile către această destinaţie vor avea două frecvenţe pe săptămână, în fiecare luni şi joi, iar preţurile biletelor încep de la 38 de euro (173 de lei) pe segment de zbor.

Blue Air lansează o nouă rută. Vezi unde poti zbura cu 170 de lei

’’Zborurile operate de Blue Air către Tel Aviv sunt un real succes, cererea pe piaţă fiind foarte mare. Orarul a fost special creat pentru a răspunde atât nevoilor turiştilor de weekend, cât şi pentru pelerinaj’’, a declarat Gheorghe Răcaru, director general Blue Air.

 

Destinaţiile Blue Air în 2017 din Cluj-Napoca sunt către Birmingham, Bucureşti, Constanţa, Dublin, Hamburg, Iaşi, Larnaca, Liverpool, Londra, Nisa, Timişoara şi Tel Aviv. Compania are 8 baze operaţionale, în Bucureşti, Bacău, Cluj-Napoca, Constanţa, Iaşi, Larnaca, Liverpool şi Torino. Blue Air operează în prezent peste 100 de rute, în Belgia, Cipru, Danemarca, Finlanda, Franta, Germania, Grecia, Irlanda, Israel, Italia, Marea Britanie, Norvegia, Portugalia, România, Suedia şi Spania.

 

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.