Cele mai aşteptate filme ale anului 2013

Postat la 17 ianuarie 2013 14 afişări

Lungmetrajul "Un interval de 9 minute", de Corneliu Porumboiu, dar şi titlurile filmate în România "The Zero Theorem", de Terry Gilliam, şi "The Necessary Death of Charlie Countryman", de Fredrik Bond, se numără printre cele mai aşteptate pelicule ale anului 2013, potrivit ioncinema.com.

Lungmetrajul "Un interval de nouă minute", care îi are în distribuţie pe Bogdan Dumitrache şi pe Diana Avrămuţ, spune povestea unui regizor care realizează noul său film, în format digital.

"Aflat în postproducţie din decembrie (2012, n.r.), filmul va fi cel mai probabil lansat la festivalul care i-a adus faimă (Festivalul de la Cannes, n.r.), poate în secţiunea Un Certain Regard, pentru a doua oară, dacă nu este primit în competiţia oficială", scrie ioncinema.com

"Un interval de nouă minute" s-a clasat pe locul al şaptelea în Top 100 cele mai aşteptate filme ale lui 2013, înaintea unor titluri semnate de Jim Jarmusch, Michel Gondry, Spike Lee, Pedro Almodovar şi Terrence Malick.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
filme,
asteptate,
pelicule
/actualitate/cele-mai-asteptate-filme-ale-anului-2013-10482977
10482977
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.