Cele 11 lucruri esenţiale pe care să le faceţi ce pot face călătoria cu avionul mai uşoară, dezvăluite de însoţitori de zbor

Autor: Ioana Matei Postat la 10 septembrie 2019 255 afişări

Mai mulţi însoţitori de zbor au dezvăluit câteva lucruri care pot face călătoria cu avionul mai uşoară - sau chiar să o transforme într-o experienţă mai plăcută. Iată care sunt acestea, potrivit Business Insider:

Cele 11 lucruri esenţiale pe care să le faceţi ce pot face călătoria cu avionul mai uşoară, dezvăluite de însoţitori de zbor

1. Citiţi toate informaţiile atunci când vă cumpăraţi un bilet de avion. „Este important să citiţi toate informaţiile incluse în disclaimere atunci când cumpăraţi un bilet de avion. Astfel aţi putea economisi banii pentru bagajele pe care le luaţi cu voi în cabină”, a spus Alexandrea Tiller, stewardeză pentru Spirit Airlines.

2. Folosiţi site-ul Skyscanner pentru a găsi cele mai ieftine bilete: „Am găsit foarte multe oferte acolo”, a spus Tiller referindu-se la Skyscanner.

3. Aduceţi mereu cu voi o sticlă de apă. „Călătoresc mereu cu o sticlă de apă pe care să o pot umple. Fiecare aeroport, cel puţin din Statele Unite, are un loc în care poţi să îţi umpli sticla de apă”, a spus un însoţitor de zbor care lucrează pentru Delta Airlines.

4. Luaţi cu voi un încărcător portabil de telefon. „Călătoresc mereu cu un încărcător portabil cu mine” a spus însoţitorul de zbor care lucrează pentru Delta. „Nu toate aeoporturile oferă posibilitatea de a-ţi încărca telefonul şi aeronavele mai vechi nu oferă nici ele această opţiune.”

5. Nu luaţi cu voi prea multe lucruri. „Asiguraţi-vă că nu luaţi cu voi prea multe lucruri atunci când călătoriţi” a spus un însoţitor de zbor care lucrează pentru United Airlines.

6. Mergeţi la aeroport devreme. „Asiguraţi-vă că aveţi suficient timp pentru că dacă veţi fi nevoit să vă grăbiţi, şi experienţa de zbor va fi mai puţin plăcută”, a spus însoţitorul de zbor care lucrează pentru United.

7. Călătoriţi dimineaţa. „Le spun oamenilor să călătorească dimineaţa. Seara se acumulează întârzierile de pe parcursul întregii zile.” a spus Kevin Cain, un însoţitor de zbor care lucrează pentru PSA Airlines.

8. Aduceţi-vă propriile mijloace prin care să vă relaxaţi pe durata zborului. Nu toate aeronavele vă pot oferi Wi-Fi, ziare sau opţiunea de a viziona filme.

9. Rugaţi însoţitorul de zbor să vă aducă un alt pahar atunci când vă este servită gheaţă: „De fiecare dată când este servită şi gheaţă, cereţi ca aceasta să fie servită cu un alt pahar, nu cu lingura pentru gheaţă, care nu este tocmai curată”, potrivit unui însoţitor de zbor al unui operator regional care lucrează cu American şi United Airlines.

10. Nu beţi băuturile calde oferite în avion. „Nu beţi cafea. Nu beţi ceai fierbinte. Apa nu este cea mai bună”, a adăugat însoţitorul de zbor al operatorului regional.

11. Fiţi mereu pregătiţi. „Călătoritul este mereu imprevizibil. Nu poţi să ştii niciodată ce se va întâmpla”, a adăugat un însoţitor de zbor care lucrează pentru Alaska Airlines.  

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.