Cel mai urmărit TikToker din lume a ajuns la 142,4 milioane de urmăritori

Autor: Daniel Contescu Postat la 23 iunie 2022 116 afişări

Khaby Lame este cel mai urmărit TikToker din lume. El a ajuns la 142,4 milioane de urmăritori depăşind-o pe Charli D'Amelio care are 142,2 milioane. Lame a început să filmeze în timpul pandemiei pe când locuia într-o locuinţă socială din provincia Torino şi tocmai fusese concediat.

Cel mai urmărit TikToker din lume a ajuns la 142,4 milioane de urmăritori

Creatorul senegalez în vârstă de 22 de ani, care a crescut în Chivasso, Torino, a devenit celebru pentru videoclipurile sale mute. Din această dimineaţă, Khaby Lame a depăşit-o pe D'Amelio, considerată regina social media şi care împreună cu sora ei conduce un imperiu care face zeci de milioane de dolari pe an.

Popularitatea lui Khaby Lame a început în 2019, în timpul pandemiei de COVID. În acel moment locuia în cartierul Borgo Sud Est din Chivasso, într-o locuinţă socială. Aici a locuit până acum un an, când popularitatea sa a început să crească.

Născut la Dakar, în Senegal, a început să lucreze ca operator de maşini CNC într-o fabrică din Torino, înainte de a fi concediat în martie 2020.

Demis şi victimă a pandemiei, el a inventat videoclipuri mute pentru distracţie. În câteva luni, umorul său, uşor şi ironic, care a adus aminte de legendarul Buster Keaton, a reuşit să-i depăşească pe principalii influenceri italieni Chiara Ferragni şi Gianluca Vacchi.

Şi ceea ce a început ca o glumă s-a transformat într-un loc de muncă mai mult decât profitabil. Ca urmare, la Festivalul de Film de la Cannes a fost numit jurat în noua secţiune dedicată tiktoker-urilor. Cu această ocazie, Khaby Lame a anunţat că debutează în cinematografie.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
khaby lame,
tiktoker,
urmăritori

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.