Cel mai scump divort din istorie: sotia unui oligarh rus cere 5 mld. euro la partaj

Postat la 06 iulie 2010 19 afişări

Un oligarh rus este personajul principal al celui mai costisitor divort din istorie, dupa ce sotia sa a cerut în urma separarii 5,77 miliarde de dolari sau jumatate din averea pe care acesta a strans-o din 1987 (cand s-a casatorit) si pana astazi.

Pe locul al zecelea în topul celor mai bogati oameni din lume, Dimitri Ribolovlev, în varsta de 43 de ani, are doua fiice si divorteaza dupa 23 de ani de casnicie. Ce are de pierdut? Colectia sa de arta, ce include opere semnate de Picasso, Van Gogh, Gauguin si Monet, iahtul 'The My Anna' în valoare de 109,39 milioane de dolari si o casa în Palm Beach, Florida, evaluata la 94,14 milioane de dolari care a apartinut înainte magnatului Donald Trump.

Cititi mai multe pe www.zf.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
divort,
oligarh,
rus
/actualitate/cel-mai-scump-divort-din-istorie-sotia-unui-oligarh-rus-cere-5-mld-euro-la-partaj-6504590
6504590
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.