Cel mai periculos oraş din lume – GALERIE FOTO

Autor: Dorin Oancea Postat la 10 aprilie 2013 75 afişări

Titlul de cel mai periculos oraş din lume a revenit San Pedro Sula, din Honduras, cu o rată a omuciderilor de 169 la 100.000 de locuitori.

San pedro are peste 800.000 de locuitori şi este al doilea mare oraş al ţării, generând două tremi din PIB. În acelaşi timp a devenit un hub important pentru traficanţii de cocaină, situaţie care a dus la o creştere a violenţelor şi la nedoritul titlu de cel mai periculos oraş din lume.

Este urmat de Juarez, din Mexic, de Maceio din Brazilia şi de Acapulco, tot din Mexic. Capitala Honduras, Tegucigalpa, este pe locul cinci în topul criminalităţii. În San Pedro legea permite civililor să deţină până la cinci arme de foc; asta a dus şi la o creştere explozivă a armelor ilegale, care înseamnă în jur de 70% din total. Sursa: www.boston.com

Urmărește Business Magazin

/actualitate/cel-mai-periculos-oras-din-lume-galerie-foto-10729331
10729331
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.