Cel mai performant telefon Nokia a fost testat prin picaj de la marginea spaţiului cosmic

Postat la 30 noiembrie 2012 30 afişări

Un retailer finalndez a testat cel mai performant model al compatrioţilor de la Nokia ridicându-l cu un balon la marginea spaţiului cosmic apoi lăsându-l să cadă, scrie Daily Mail.

Magazinul online Verkkokauppa.com a ataşat modelul Nokia Lumia 920 de un balon meteorologic pe care l-au lansat de pe acoperişul sediului din Helsinki.

Operaţiunea a fost înregistrată de camera telefonului. Terminalul a fost închis într-un container special care l-a ajutat să rămână funcţional chiar şi la temeperaturile de sub zero grade de la marginea spaţiului cosmic. Nokia Lumia 920 a supravieţuit ascensiunii până la 30 de kilometri şi picajului pe pământ.

Mai multe pe zf.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
telefon,
nokia,
tehnologie,
picaj
/actualitate/cel-mai-performant-telefon-nokia-a-fost-testat-prin-picaj-de-la-marginea-spatiului-cosmic-10360021
10360021
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.