Cel mai mare televizor din lume, acum în magazinele din România

Autor: Ioana Matei Postat la 25 iunie 2013 243 afişări

Casele europenilor se pot transforma în cinematografe datorită intrării pe piaţă a celui mai mare televizor din lume. Acesta are o înălţime de peste 1,2 metri şi o diagonală de peste 2, 3 metri şi va putea fi cumpărat începând cu luna aceasta. Televizorul de 90 de inci a fost lansat de compania producătoare de electronice de consum Sharp şi are un preţ de 60.000 de lei.

Cel mai mare televizor din lume, acum în magazinele din România

Printre dotările televizorului  LED de 90 inci Sharp AQUOS se numără cea mai recentă generaţie de tehnologie 3D, un sistem de accesare a  internetului printr-un browser gratuit, posibilitatea sincronizării cu dispozitivele mobile  şi accesarea de servicii voce şi Skype la cerere.

Sharp este lider în domeniul cercetării şi dezvoltării electronicelor de ultimă generaţie. ‪Gama de produse electronice a companiei include televizoare LCD, sisteme audio şi electrocasnice albe, precum şi purificatoare de aer. 

Urmărește Business Magazin

/actualitate/cel-mai-mare-televizor-din-lume-acum-in-magazinele-din-romania-11019043
11019043
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.