Cel mai mare regret al lui Bill Gates

Autor: Bogdan Angheluţă Postat la 03 februarie 2015 901 afişări

Bill Gates, fondatorul companiei Microsoft, a dezvăluit recent care este cel mai mare regret al său: faptul că nu vorbeşte nicio limbă străină.

Cel mai mare regret al lui Bill Gates

"Mă simt destul de prost pentru că nu ştiu să vorbesc alte limbi în afară de engleză", a spus Gates în cadrul unui interviu pe Reddit. "Am urmat cursuri de latină şi greacă în timpul liceului pe care le-am absolvit cu note de zece. Ele probabil îmi ajută vocabularul, dar aş fi vrut să ştiu franceză, arabă sau chineză. Sper să am în curând timpul necesar să învăţ una dintre acestea; probabil franceză, pentru că e cea mai uşoară", relatează CNN.

Mark Zuckerberg, CEO-ul Facebook, a impresionat plăcut în vara anului trecut, atunci când şi-a demonstrat cunoştinţele de mandarină în timpul unei discuţii la Universitatea din Beijing.

Bill Gates are însă timp să îşi urmeze pasiunea. La 59 de ani, el este cel mai bogat om din lume, cu o avere estimată la 80 de miliarde de dolari. El a renunţat la poziţia de CEO al Microsoft în 2008, păstrând doar o poziţie în consiliul director.

Urmărește Business Magazin

/actualitate/cel-mai-mare-regret-al-lui-bill-gates-13801500
13801500
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.