Cel mai mare Parc Acvatic din România s-a redeschis astăzi!

Postat la 09 iunie 2017 3616 afişări

Cel mai mare parc acvatic din România şi-a redeschis porţile pe 9 iunie. Divertiland Water Park din Bucureşti este un concept unic în România, oferind de 5 ani încoace ocazia de a experimenta distracţia de pe litoral în oraş. Dotările de ultimă oră îl clasează în top 5 parcuri acvatice din Europa.

Cel mai mare Parc Acvatic din România s-a redeschis astăzi!

Încă de acum 5 ani, Divertiland Water Park şi-a perfecţionat continuu serviciile şi a ridicat standardele, devenind cel mai mare operator de pe piaţa de divertisment din România. Practic, a inaugurat un concept cu totul nou pentru români, reinventând total conceptul de divertisment în aer liber, informează curierulnational.ro

Antonis Lourezos, General Manager: „Cu toţii ştim că nu e uşor să te menţii în top şi numai continua surprindere a clienţilor noştri cu noi şi noi atracţii, alături de menţinerea unui nivel înalt de calitate a serviciilor, ne-au asigurat un loc în inima lor.

Absolut tot ce a prins la public în aceşti ani este menţinut în agenda estivală 2017, cum ar fi, de exemplu, ofertele speciale, Kids Tuesday, Saturday Sensations, şedinţele de fitness împreună cu World Class, Spuma Party, grill-ul autentic românesc şi multe altele.

În plus, anul acesta vom lansa o serie de workshop-uri variate pentru copii, pe care îi aşteptăm pe 18 iunie şi la Divertiland Summer Fest – locul unde îşi pot afirma talentul. În plus, cea mai recentă investiţie – piscină de dimensiuni olimpice – va sta nu numai la dispoziţia profesioniştilor, ci şi a celor care se încumetă să se ia la întrecere cu ei”.

Los Petitos este zona dedicată copiilor, cu tobogane şi piscine făcute special pentru vârstele şi înălţimile lor. Los Turbos este zona de maximă adrenalină, zona toboganelor înalte – atracţia „de bază” fără de care niciun parc acvatic nu ar exista.

Arena del Sol aduce nisipul auriu mai aproape de Bucureşti, pe când La Plaja reprezintă zona în care se află piscina cu valuri – o copie fidelă a mişcării organice a oceanului.

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.