Cel mai mare lanţ de restaurante quick service din lume deschide în Bucureşti primul restaurant din Europa Centrală şi de Est

Postat la 29 septembrie 2017 193 afişări

Cel mai mare lanţ de restaurante quick service din lume care oferă produse de inspiraţie mexicană, se deschide, din octombire, în Bucureşti.

Cel mai mare lanţ de restaurante quick service din lume deschide în Bucureşti primul restaurant din Europa Centrală şi de Est

Primul restaurant Taco Bell din România, care va fi amplasat în Băneasa Shopping City, va fi şi primul din Europa Centrală şi de Est. De fapt, acesta va fi singurul Taco Bell pe o rază aeriană de 1.208 kilometri. Noul Taco Bell din Bucureşti va fi la 15 minute de Piaţa Romană. 

Sphera Franchise Group S.A. este cel mai mare grup de restaurante din România şi deţine companiile care operează în sistem de masterfranciză brandurile KFC, Pizza Hut, Pizza Hut Delivery şi Taco Bell.

Taco Bell Corp., subsidiară a Yum! Brands Inc. (NYSE: YUM), este cea  mai mare reţea de tip ”quick service restaurant” (QSR) din lume în domeniul produselor de inspiraţie mexicană. Taco Bell pune la dispoziţia clienţilor săi produse preparate pe comandă, taco şi burrito personalizabile şi alte specialităţi cu arome curajoase şi ingrediente de calitate, precum şi cel mai bun serviciu din domeniu pentru cei peste 40 de milioane de clienţi ai brandului la nivel mondial, în fiecare săptămână. În prezent, sunt peste 360 de restaurante Taco Bell în 25 de ţări din afara Statelor Unite, iar obiectivul de extindere internaţională a brandului vizează 1.000 de locaţii până în 2022. 

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.