Cel mai mare creditor Hidroelectrica a acceptat o reducere comercială de 20 milioane euro

Postat la 18 decembrie 2012 11 afişări

Euro Insol, administratorul judiciar al Hidroelectrica, a anunţat marţi că a negociat cu consorţiul germano-austriac Voith Hydro - Andritz Hydro reducerea cu 20 milioane euro a sumei cu care asocierea s-a înscris la masa credală.

"În 13 decembrie, Euro Insol, în calitate de administrator judiciar al Hidroelectrica, a finalizat negocierile cu cel mai mare creditor chirografar, consorţiul germano-austriacVoith Hydro şi Andritz Hydro. Ca rezultat al discuţiilor purtate de-a lungul ultimelor patru luni, Hidroelectrica a obţinut o reducere comercială de 20 milioane euro din cei 57 milioane euro şi 30 milioane lei cu care consorţiul a solicitat înscrierea la masa credală", se arată într-un comunicat al producătorului de energie electrică.

Potrivit comunicatului, reducerea este aferentă contractului de antrepriză semnat de Hidroelectrica în 2004 cu Voith Hydro şi Andritz Hydro, pentru modernizarea a 20 de hidroagregate.

Cititi mai multe pe www.medifax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/cel-mai-mare-creditor-hidroelectrica-a-acceptat-o-reducere-comerciala-de-20-milioane-euro-10399336
10399336
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.