Cel mai ieftin loc de vacanţă din Europa. Aici, vinul costă doar două lire sterline

Postat la 27 martie 2023 374 afişări

Cel mai ieftin loc de vacanţă din Europa. Aici, vinul costă doar două lire sterline

Sondajul a arătat că, din nouă destinaţii de pe continent, această regiune de coastă oferă cel mai bun raport calitate-preţ.

O cană de cafea costă 81 de penny.

Oraşul Cape Town din Africa de Sud are cele mai mici preţuri pentru vizitatori.

Algarve este unul dintre cele mai ieftine locuri pentru a cumpăra o cafea sau un pahar de vin în vacanţă, arată un sondaj. Scăderea valorii lirei sterline în raport cu multe alte monede şi creşterea preţurilor în staţiuni înseamnă că costul articolelor turistice tipice este mai mare în patru din cinci staţiuni şi oraşe populare, comparativ cu anul trecut, potrivit The Telegraph.

Însă preţurile au scăzut de la an la an în şase dintre cele mai ieftine 10 destinaţii. Raportul anual Holiday Money Report, care a analizat 40 de destinaţii, a constatat că turiştii britanici plătesc mai mult pentru cheltuieli precum mese, gustări, băuturi, cremă de soare şi repelent de insecte în locaţii precum Costa del Sol, Spania; Marmaris, Turcia; Orlando, SUA; şi Phuket, Thailanda.

Cititi mai multe pe www.alephnews.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
costuri,
europa,
ieftin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.