Cel mai cautat medic din lume

Postat la 19 iunie 2011 20 afişări

Intr-un comunicat postat pe un site afiliat, al-Qaida a anuntat desemnarea medicului egiptean al-Zawahiri, numarul doi in ierarhia reletei, ca succesor al lui bin Laden, ucis la 2 mai de un comando american in Pakistan.

Gruparea extremista a promis sa continue jihadul impotriva Statelor Unite si Israelului, dar analistii sustin ca uciderea liderului suprem a zdruncinat vizibil soliditatea retelei teroriste.

Egipteanul Ayman al-Zawahiri, in varsta de 59 de ani, "planificatorul" si principalul purtator de cuvant Al-Qaida, a fost desemnat, joi, lider al acestei retele teroriste, dupa eliminarea lui Osama ben Laden, devenind astfel cel mai cautat om din lume.

Urmărește Business Magazin

/actualitate/cel-mai-cautat-medic-din-lume-8357265
8357265
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.