Cel mai bun job al anului 2020? Ce trebuie să faci pentru a putea obţine acest loc de muncă şi ce salariu fabulos câştigi

Postat la 19 decembrie 2019 637 afişări

Cel mai bun job al anului 2020? Ce trebuie să faci pentru a putea obţine acest loc de muncă şi ce salariu fabulos câştigi

Milionarul australian Matthew Lepre oferă un salariu de 55.000 de dolari pe an unui fotograf care să îl însoţească în călătoriile sale prin Europa şi Statele Unite.

Australianul câştigă în jur de 120.000 de dolari pe lună de pe urma mai multor afaceri online, inclusiv sesiuni de coaching cu cei interesaţi.

"În ultimul an am reuşit să cresc singur afacerea mea, călătorind prin Emiratele Arabe Unite, Indonezia, Noua Zeelandă, Italia, Franţa, Spania, Elveţia şi Thailanda, bazându-mă pe prietenii mei pentru a captura fotografii reuşite", a declarat Lepre celor de la Femail. El a adăugat că dezvoltarea rapidă a afacerii nu-i mai permite însă un astfel de flux.

Persoana selectată va trebui să aibă flexibilitate şi disponibilitatea de a călători mereu în funcţie de "calendarul nebun" al lui Matthew Lepre. Toate cheltuielile legate de trasport, cazări şi mese vor fi suportate de australian, dar fotograful trebuie să deţină deja aparatura necesară, mai scriu cei de la Daily Mail.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
fotograf,
milionar,
cautare,
afaceri,
calatorii

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.