Ce fonduri va folosi PSD pentru a-şi plăti datoriile rămase de la alegerile prezidenţiale

Autor: Teodor Bobei Postat la 19 decembrie 2019 39 afişări

PSD îşi va plăti datoriile rămase în urma campaniei de la alegerile prezidenţiale, care se ridică la aproximativ 15 milioane de euro, în următoarele două luni, din fonduri proprii, au precizat pentru MEDIAFAX surse social-democrate.

”Ne vom plăti datoriile din campania pentru prezidenţiale în următoarele două luni, din fonduri proprii”, au relatat surse din conducerea PSD, pentru MEDIAFAX.

În Comitetul Executiv din 4 decembrie au fost discuţii despre datorii ale PSD în valoare de aproximativ 15 milioane de euro, relatau atunci surse din interiorul partidului, pentru MEDIAFAX. Datoriile includ sumele acumulate din luna iulie şi cheltuieli făcute în campania pentru prezidenţiale.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
psd,
datorii,
plată

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.