Cel mai bine păzit secret din România

Postat la 15 aprilie 2016 169 afişări

Care este unul dintre cele mai bine păzite secrete din business-ul românesc.

Cel mai bine păzit secret din România
Rainer Seele, directorul general executiv al OMV (CEO) şi preşedintele consiliului de supraveghere al Petrom, a fost remunerat anul trecut cu 522.000 de euro, în contextul în care mandatul său a început de la 1 iulie.

 

Suma include o componentă variabilă, una fixă, dar şi beneficii cum ar fi maşina de serviciu, asigurările sau rambursarea anumitor cheltuieli. Practic, CEO-ul OMV a încasat anul trecut 87.000 de euro pe lună. Rainer Seele, cel care în vara lui 2015 l-a înlocuit din funcţie pe Gehard Roiss, este cunoscut ca un susţinător al întăririi legăturilor economice şi politice cu Rusia, fiind totodată prieten personal al şefului Gazprom, Alexander Medvedev.

 

Vedeţi AICI cel mai bine păzit secret din România

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
romania,
secret
/actualitate/cel-mai-bine-pazit-secret-din-romania-15253553
15253553
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.