Cei mai descurcareti dintre absolventi. Cum sa-ti gasesti un job cand n-ai experienta

Postat la 08 noiembrie 2010 15 afişări

Tot mai putini absolventi de scoli profesionale apeleaza la somaj, potrivit statisticilor oficiale. Expertii in resurse umane vorbesc de cresterea usoara a ofertelor pentru studii medii. In acelasi timp, multi romani renunta la somaj ca sa munceasca la negru.

Numarul absolventilor de liceu care apeleaza la somaj a crescut. S-au im-putinat, in schimb, absolventii de scoli profesionale care apeleaza la acest aju-tor de la stat. Angajatorii se feresc sa recruteze tineri iesiti de pe bancile scolii, deoarece acestia ar fi "scumpi": cheltuielile pentru "calificarea la locul de munca" sunt semnificative, spun patronii contactati de gandul. Cu toate acestea, situatia are toate sansele sa se schimbe in favoarea tinerilor care-si cauta un job.

Cititi mai multe pe www.gandul.info

Urmărește Business Magazin

/actualitate/cei-mai-descurcareti-dintre-absolventi-cum-sa-ti-gasesti-un-job-cand-n-ai-experienta-7698815
7698815
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.