Cei doi proxeneti arestati in procesul prostituatelor de lux au fost eliberati

Postat la 16 noiembrie 2010 31 afişări

Curtea de Apel Bucuresti a decis eliberarea din arest a lui Ion Valeriu Tamarjan si Relu Cornel Costan, acuzati de recrutarea a zeci de fete pe care le-au plasat ca prostituate de lux, sub paravanul unor agentii de fotomodele, de serviciile lor beneficiind o serie de persoane publice.

Tribunalul Ialomita prelungise mandatele de arestare emise pe numele lui Tamarjan si Costan, din mai, insa Curtea de Apel Bucuresti a admis, luni, contestatiile celor doi, astfel ca a dispus eliberarea lor.

Tribunalul Ialomita incepe in 24 noiembrie judecarea procesului celor patru barbati acuzati de recrutarea a 80 de fete pe care le-au racolat pentru evenimente de moda, dar le-au plasat ca prostituate de lux.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/cei-doi-proxeneti-arestati-in-procesul-prostituatelor-de-lux-au-fost-eliberati-7721717
7721717
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.