Cei de la Goldman Sachs ştiu cine va câştiga campionatul mondial de fotbal

Autor: Bogdan Angheluţă Postat la 29 mai 2014 291 afişări

Începând cu 12 iunie, milioane de fani din lumea întreagă vor sta în faţa televizorului pentu a urmări cea mai importantă competiţie de fotbal a lumii. Întrebarea pe care toată lumea şi-o pune e însă următoarea: cine va câştiga trofeul?

Cei de la Goldman Sachs ştiu cine va câştiga campionatul mondial de fotbal

Cei de la Goldman Sachs sunt de părere că Brazilia va fi noua campioană mondială, relatează Wall Street Journal. Ei au ajuns la această concluzie în urma unor analize extrem de complicate, bazate pe toate rezultatele meciurilor disputate începând cu 1960.

"Am folosit în jur de 14.000 de rezultate pentru a estima coeficienţii, iar Brazilia reiese ca o favorită clară", se arată într-un comunicat al companiei. Conform raportului, state precum Camerun, Japonia sau Honduras nu au nicio şansă să ridice trofeul, în vreme ce printre favoriţi se regăsesc Argentina şi Spania.

Anglia pare destinată la o eliminare rapidă, fără a câştiga măcar un meci. Finala ar urma să fie disputată de Brazilia şi Argentina, cu ţara gazdă ieşind învingătoare.

Este pentru prima oară când Goldman Sachs publică o astfel de analiză. Compania a mai încercat, în trecut, să facă predicţii referitoare la semifinalele Cupei Mondiale, însă nu a reuşit niciodată să numească toate cele patru semifinaliste.

Urmărește Business Magazin

/actualitate/cei-de-la-goldman-sachs-stiu-cine-va-castiga-campionatul-mondial-de-fotbal-12662546
12662546
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.