Cei care au certificat de vaccinare mai au nevoie de test Covid? Răspunsul lui Arafat

Autor: Andreea Tobias Postat la 16 martie 2021 287 afişări

Şeful Departamentului pentru Situaţii de Urgenţă, Raed Arafat, spune că este posibil ca celor care au certificat de vaccinare să li se ceară şi un test Covid şi explică motivul.

Cei care au certificat de vaccinare mai au nevoie de test Covid? Răspunsul lui Arafat

Raed Arafat a fost întrebat, luni seară, la Digi24, dacă, tehnic, mai este nevoie de un test Covid pentru cei care au certificat de vaccinare.

„Se poate cere testul pentru că s-a dovedit că poţi fi purtător asimptomatic. Vaccinul limitează şansa de a te infecta, dar nu o anulează. Uneori se cere în comun”, a spus şeful Departamentului pentru Situaţii de Urgenţă.

Arafat a precizat că, din câte ştie, la urcarea în avion cei care au certificat de vaccinare sau au avut Covid sunt scutiţi de teste Covid, adăugând că va verifica informaţia pentru a nu fi greşită.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
arafat,
test covid,

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.