Cehii de la P3 au mai cumpărat un teren de peste 17 hectare

Autor: Ioana Matei Postat la 20 decembrie 2017 124 afişări

Investitorul şi dezvoltatorul ceh P3 a anunţat achiziţia a peste 17 hectare de teren lângă parcul P3 Bucharest, cu intenţia de a dezvolta parcul cu până la 500.000 de metri pătraţi în următorii doi ani, potrivit unui comunicat de presă trimis de reprezentanţii companiei. Noul teren, care face parte din cel mai mare parc logistic din Bucureşti, oferă P3 posibilitatea de a construi un depozit de până la 100.000 de metri pătraţi.

Cehii de la P3 au mai cumpărat un teren de peste 17 hectare

Ca parte a strategiei de dezvoltare, P3 a achiziţionat acest teren în apropierea parcului P3 Bucharest pentru a se adapta la cererea crescută din partea clienţilor, atât existenţi, cât şi noi, şi pentru a satisface nevoile logistice ale acestora, spun reprezentanţii companiei în comunicatul de presă.

“P3 îşi doreşte să dezvolte afacerea din România, iar această achiziţie este un alt pas către realizarea strategiei noastre şi consolidarea poziţiei noastre pe piaţă. P3 Bucharest Park este cel mai mare parc logistic din România, având peste 2.500 de persoane care lucrează în cei 370.000 de metri pătraţi de spaţii de depozitare şi de birouri. Plănuim să continuăm dezvoltarea parcului într-o manieră durabilă şi să menţinem poziţia acestuia de lider, prin atenţie atât asupra creşterii, cât şi a calităţii”, spune Sînziana Pardhan, country head P3 Romania.

În acest an, P3 a devenit unul dintre primii dezvoltatori de proprietaţi logistice din lume care este participant activ al Compact Global al Naţiunilor Unite, cea mai importantă iniţiativă de responsabilitate socială din lume. Compactul, care are peste 12.000 de semnatari din 170 de ţări, are ca scop să mobilizeze  o mişcare globală a companiilor dezvoltate durabil. Acesta solicită companiilor să îşi alinieze strategiile şi operaţiunile cu 10 principii universale privind drepturile omului, munca, mediul şi combaterea corupţiei. De asemenea, companiile trebuie să întreprindă acţiuni strategice pentru a promova obiective mai largi ale societăţii, cum ar fi cele 17 Obiective ale ONU pentru dezvoltare durabilă, cu accent pe colaborare şi inovare.

P3 are, în acest moment, un total de 370.000 de metri pătraţi în 14 depozite în parcul P3 Bucharest şi alţi 100.000 de metri pătraţi care permit dezvoltarea de noi spaţii. Situat la 13 km de centrul oraşului, P3 Bucharest Park se află pe soseaua de centură a oraşului, care oferă acces uşor la toate cele 6 sectoare din Bucureşti, la Aeroportul Internaţional Henri Coanda (22 km) şi la autostrada A2. P3 încearcă, de asemenea, să se extindă atât în Bucureşti, cât şi în partea centrală şi de vest a ţării, spun reprezentanţii companiei.

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.