CEC Bank devine partener al programului Start Up Nation 2022. Banca a CEC Bank a acordat la ediţiile anterioare credite de circa 500 milioane lei pentru antreprenori

Autor: Roxana Rosu Postat la 19 iulie 2022 50 afişări

CEC Bank devine partener al programului Start Up Nation 2022. Banca a CEC Bank a acordat la ediţiile anterioare credite de circa 500 milioane lei pentru antreprenori

CEC Bank a fost selectată de Ministerul Antreprenoriatului şi Turismului (MAT) ca instituţie de credit parteneră pentru derularea programelor pentru IMM-uri, inclusiv Start Up Nation,  antreprenorii eligibili putând deschide conturi curente pentru încasarea alocaţiei financiare nerambursabile (AFN) la bancă.

În plus, CEC Bank va oferi clienţilor interesaţi credite punte pentru prefinanţare şi credite de investiţii, pentru co-finanţarea aportului propriu.

 „CEC Bank este unul din partenerii tradiţionali ai Ministerului în implementarea programelor guvernamentale, derulând în anii anteriori, în baza convenţiilor semnate, Programul Start Up Nation, ediţiile 1 şi 2, Programul Microindustrializare, Programul Româno-Elveţian, Programul Comerţ şi Servicii, implicându-se de asemenea şi în derularea schemelor de granturi acordate în cadrul temporar COVID. Vom continua această tradiţie, prin oferirea de suport în condiţii avantajoase, IMM-urilor care îşi vor susţine activitatea prin proiecte implementate în cadrul unor astfel de scheme”, a declarat Ramona Ivan, director Relaţii Internaţionale în cadrul CEC Bank.

CEC Bank a acordat, prin programele precedente Start Up Nation, credite în valoare de circa 500 milioane de lei.

Pentru solicitanţii care îşi asumă crearea şi menţinerea unui loc de muncă, fondurile nerambursabile vor fi de maximum 100.000 de lei / beneficiar, sumă care poate reprezenta cel mult 95% din valoarea cheltuielilor eligibile (inclusiv TVA pentru firmele neplătitoare) aferente proiectului.

Pentru solicitanţii care îşi asumă crearea şi menţinerea a două locuri de muncă, fondurile nerambursabile vor fi de maximum 200 000 de lei / beneficiar, sumă care poate reprezenta cel mult 95% din valoarea cheltuielilor eligibile (inclusiv TVA pentru firmele neplătitoare) aferente proiectului.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
cec,
cec bank,
program,
acordare

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.