CEC Bank a lansat un credit special pentru plata datoriilor la bugetul de stat

Autor: Crenguta Nicolae Postat la 24 decembrie 2011 77 afişări

CEC Bank a lansat creditul pentru achitarea datoriilor la bugetul de stat, destinat companiilor. Creditul se acorda in lei, pe o perioada de creditare de maximum 60 luni, pentru achitarea datoriilor la bugetul de stat.

Valoarea creditului este determinata de valoarea totala a obligatiilor restante la bugetul de stat si bugetul asigurarilor sociale, conform certificatului de atestare fiscala şi nu poate depasi 50% din cifra de afaceri a ultimului bilant anual incheiat. Clientii pot beneficia de o perioada de gratie de pana la sase luni, indiferent de perioada de creditare.

Dobanda practicata de banca este de minimum 9,15%, in functie de clasa de performanta financiara in care se incadreaza clientul. Comisionul de analiza este de 0,5% (minimum 50 - maximum 400 lei) aplicabil la valoarea creditului, iar comisionul de gestiune este de 0,08%, aplicabil lunar la valoarea creditului. Banca nu va percepe comisionul de analiza in cazul clientilor care vor achizitiona si unul din urmatoarele produse: Internet Banking CEConline, Master Card Business Silver sau Visa Business Silver.

"Lansarea acestui credit se inscrie in strategia CEC Bank de stimulare si incurajare a intreprinderilor mici si mijlocii si totodata de fidelizare a clientelei si atragere de noi clienti", a declarat Radu Gratian Ghetea, presedintele CEC Bank.

Clientii bancii beneficiaza de consultanta gratuita in ceea ce priveste pregatirea documentatiei de obtinere a creditului.

CEC Bank, a cincea banca din sistem dupa valoarea activelor (21,4 miliarde de lei la sfarsitul lui septembrie), are un capital social de peste un miliard de lei. In aceasta saptamana, Parlamentul a aprobat posibilitatea capitalizarii profitului CEC din anii anteriori, pentru a consolida capacitatea bancii de a sustine creditarea in economie, in conditiile in care bancile cu capital strain se confrunta cu limitari ale surselor de finantare.

Urmărește Business Magazin

/actualitate/cec-bank-a-lansat-un-credit-special-pentru-plata-datoriilor-la-bugetul-de-stat-9093895
9093895
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.